Thursday, September 29, 2011

Call for Applications for Fall Refresher!!!!!

Оголошення для студентів

Це справді так, чутки відповідають дійсності!!! Ми з радістю запрошуємо Вас назад до Полтави на семінар для засвоєння вивченого матеріалу, що проходитиме у рамках Полтавської конференції молодих лідерів.

Він починається 8 жовтня о 11.00 та закінчиться 9 жовтня о 13.00 у нашому улюбленому Полтавському інституті економіки і права.
Під час семінару у Вас буде можливість відновити стосунки з Вашими друзями та прекрасними тренерами, а також зробити наступний крок до того, щоб стати молодим лідером України.

Програма семінару складається із занять на повторення, практичних занять на застосування навичок бюджетоутворення та збору коштів, а також Ви ознайомитеся з та візьмете участь у дуже очікуваному турі на підтримку Полтавської конференції молодих лідерів «Роудшоу!».
Для того щоб зареєструватися для участі у цьому заході, будь-ласка заповніть цю форму заяви та надішліть її електронною поштою на pol.oblast@gmail.com або на наступну поштову адресу: Полтавський інститут економіки і права: Україна, 36000, м. Полтава, вул. Котляревського, буд. 1/27. 

Будь-ласка надішліть Вашу заяву до 4 жовтня 2011 року.
Увага: Учні повинні заплатити по 12 гривень для поселення у студентському гуртожитку. Їжа надається учням безкоштовно. Маємо надію, що нам вдасться компенсувати витрати на проїзд кожному учню у розмірі 30 грн. Це залежить від явки учнів.
Сподіваємося побачити Вас на семінарі!

Сінді та Юлія



Fall Seminar Application

Форма заяви для студентів

1.    1.  Ім’я:


2.    2.  Номер телефону:


3.     3. Адреса:


4.     4. Електронна адреса:


5.     5.Ім’я та номер телефону батька/матері або опікуна:


6.     6. Ви б не хотіли, щоб  одне із занять було проведено англійською мовою?


7.     7. Would you prefer to have all lessons taught in English? Ви б не хотіли, щоб всі заняття проходили англійською мовою?


8.     8. Яким чином, куди саме та коли Ви прибудете до Полтави? Наприклад: я приїду автобусом до автостанції №2  о 10.30.

До зустрічі на семінарі!


No comments:

Post a Comment